20.12.2019
V předvánočním shonu a přípravách se konala výstava práce žáků Střední školy služeb, obchodu a gastronomie ve Smiřicích. Vánoční výstava a dny otevřených dveří se uskutečnily v pátek a sobotu 6. - 7. 12. 2019 ve Střední škole služeb, obchodu a gastronomie ve Smiřicích. Prezentace výrobků a služeb, které souvisí s časem Vánoc.
Celý článek...15.12.2019
Jablko, symbol Vánoc a zároveň symbol dobrého skutku, který VÝZKUMNÝ A ŠLECHTITELSKÝ ÚSTAV OVOCNÁŘSKÝ HOLOVOUSY.
Celý článek...01.12.2019
VÝZKUMNÝ A ŠLECHTITELSKÝ ÚSTAV OVOCNÁŘSKÝ HOLOVOUSY s.r.o. vydal v těchto dnech novou knihu s názvem Šlechtění ovoce v Holovousích, autor Lubor Zelený a kolektiv. Jedná se tedy o ucelenou monografii o šlechtění jádrovin a peckovin s popisem 97 odrůd původem z Holovous.
Celý článek...26.11.2019
Dne 21. 11. 2019 se ve Výzkumném a šlechtitelském ústavu ovocnářském v Holovousích konal Seminář pěstitelů ovoce, kterého se zúčastnilo přes 60 zájemců z odborné veřejnost.
Celý článek...20.11.2019
V pátek 15. 11. 2019 se konalo v Kongresovém centrum Aldis v Hradci Králové slavnostní vyhlášení soutěže FIRMA ŠKOLE A ŠKOLA FIRMĚ 2019. Soutěž je určena pro střední školy a firmy jako ocenění za jejich spolupráci a podporu při vzdělávání a odborné přípravě žáků. Nominaci vidíme jako ohodnocení spolupráce mezi VŠÚO a školou.
Celý článek...
Geschäftsführer der Gesellschaft
Dipl.-Ing. Tomáš Zmeškal
Dipl.-Ing. Jaroslav Vácha
Gesellschafter
Dipl.-Ing. Jan Blažek, CS c.
Dipl.-Ing. Josef Kosina, CS c.
Dipl.-Ing. Václav Ludvík
Dipl.-Ing. František Paprštein, CS
Jaroslav Muška
Dipl.-Ing. Radoslav Potůček
SEMPRA PRAHA a.s. (AG)
Aufsichtsrat der Gesellschaft
Dipl.-Ing. Josef Kosina
Mgr. Vladimír Samek
Mgr. Hana Vránová